Stalne akcije

AKCIJA br 1

Dioptrijski ram+plastika+ugradnja+pregled= samo za 1.910,00 din. do 15.02.2012 godine sa 10% popusta, odnosno SAMO 1.719,00 dinara.

U specijalizovanoj optičkoj prodavnici na raspolaganju – ponudi su Vam puno modela dioptrijskih ramova poznatih proizvođača po izuzetno niskim cenama. Uz odabir ramova koji su posebno izloženi i klasifikovani, od nas dobijate i besplatan oftalmološki pregled za daljinu i blizinu, dioptrijsku plastiku indexa 1.5 u bilo kojoj dioptriji, besplatnu ugradnju u ram i poklon micro fiber krpicu za čišćenje naočara. Ova akcija se u našim prodavnica pokazala odlično i odlučili smo da je uvrstimo u stalne akcije tokom 2012 godine.

AKCIJA br 2

Foto plastika Sun Sensor 3.570,00 din. par + gratis ugradnja + gratis pregled pri kupovini foto plastike

Efekat potamnjivanja i posvetljivanja moguć je i kod dioptrijske plastike kao što je do sada bio moguć kod mineralnog stakla. Postoje tipovi i vrste foto plastike koji se međusobno razlikuju po karakteristikama i generacijam stakala. Najpovoljnija naravno ne i najbolja varijanta foto-plastike je Sun Sensor. U mogućnosti smo da Vam je ponudimo po izuzetno niskoj ceni, jedan par plastike samo za 3.570,00 dinara. Za razliku od drugih tipova plastike i proizvodjača kod kojih se kreću cene od 5000 dinara pa naviše po komadu (imamo ih takođe sve u ponudi) za jedan komad foto plastike, ovo je više nego isplatljiva ponuda. Iskoristite je i omogućite sebi da gledate kroz varijantu sunčanih stakala sa Vašom dioptrijom, a u isto vreme i sa belim prozirnim staklima u tamnijim prostorijama. Foto plastika je izuzetno lagana i otporna na lom i udarce. Naravno, oftalmološki pregled dobijate gratis uz kupovinu Sun Sensora.

AKCIJA br 3

Exstra Focus student akcija sa 10% popusta

Svi studenti državnih i privatnih fakulteta u Extra Focusu ostvaruju pravo na besplatan oftalmološki pregled za naočare i kontaktna sočiva uz kupovinu ili naočara ili kontaktnih sočiva. Uz pregled za naočare i sočiva studentima je omogućena i besplatna obuka za nošenje i bezbedno rukovanje kontaktim sočivima. Na sva sočiva, naočare i optičarske usluge studenti imaju odgovarajući popust pri kupovini od 10%.

AKCIJA br 4

Exstra Focus Humanitas akcija sa 20% popusta

Članovi Humanitasa imaju pravo na besplatan očni pregled i njima se ne naplaćuje usluga ugrađivanja. Sem toga dobijaju 20% popusta za kupljene naočare.

AKCIJA br 5

Exstra Focus Sindikalna akcija

Sklapamo Ugovor sa sindikatima i obezbeđujemo kupovinu naočara na 6 mesečnih rata odnosno na 12 mesečnih polurata.