Optika

Dioptrijski okviri

Nudimo širok asortiman muških,ženskih i dečijih okvira. Plastični, metalni, kombinovani. Od najjeftinijih okvira(već od 590 din) pa do najskupjih brendiranih.
U ponudi imamo najpoznatije svetske brendove, kao što su: Ray Ban, Guess, Silhouette, MaxMara,Versace, Jimmy Choo, Marc Jacobs, StellaMcCartney, Gucci, Emporio Armani, Dario Martini,Vogue,Pierre Cardin itd. Stručno i ljubazno osoblje koje će vam pomoći da odaberete prave naočare za vas.

Sunčane naočare

Imamo u ponudi muški, ženski i dečiji program sunčanih naočara od određenih brendova (Ray Ban, Avanglion, Polar Glare, Ozzy). Većina sunčanih naočara ima UV zaštitu i polarizaciju.
Polarizacija je popularan termin za refleksije svetlosti sa različitih ravnih površina.To je odsjaj u prozoru, odsjaj sa hromiranih delova vozila, zaslepljujući talasi sa površine vode i snega. Polarizovana svetlost stvara difuzne zrake svetlosti koji umanjuju blještavilo, pojačavaju kontrast i daju jasnoću vida.

Kontaktna sočiva

-Kontaktna sočiva pružaju komfor celog dana, jasan vid, široko vidno polje i udobnost. Idealna su za bavljenje sportom i drugim aktivnostima.
Nudimo vam veliki asortiman, dnevnih, mesečnih i godišnjih dioptrijskih sočiva (monofokalna, torična, multifokalna). Od poznatih proizvođača i distributera Bausch&Lomb, Alcon, Optix, itd.
-Nudimo i estetska sočiva, tj. sočivo u boji koja u kombinaciji sa prirodnom bojom oka pružaju promenu i naglašavaju boje koji želite (turquoise,amethyst,true sapphire,blue,green, pure hazel,brilliant blue,itd).
-Napomena da je kod kontaktnih sočiva vrlo bitno voditi računa o higijeni.

Dioptrijska sočiva

Po ustanovljenoj dioptriji stručno lice očne kuće pacijentu će predložiti najveći izbor i najkvalitetniju vrstu dioptrijskih sočiva,pored mineralnih, u ponudi imamo sve vrste organskih (plastičnih) sočiva stranih i domaćih proizvođača,ako što su: Essilor, Zeizz, Grossoptic, Okm, Pol, Hoya itd.
-Monofokalna
-Bifokalna(daljina i blizina)
-Multifokalna-Progresivna sočiva, objedinjuju dioptrije za sve distance, postepenim prelaskom od najniže (za daljinu) do najjače (za citanje) bez estetskih promena u spoljašnjem izgledu sočiva.
-Razna zaštitna sočiva:Drivewear za noćnu vožnju, polarizovana sočiva za boravak na otvoreno sa velikom refleksijom (voda,sneg,asfalt...)
Dioptrijska sočiva mogu biti, asferična, stanjena, fotoosetljiva(transitions),trivex,polycarbonat itd.